Halloween 2022

Halloween i Måløv finder altid sted den sidste fredag i oktober. I år er det altså fredag den 28. oktober.

Efter to års corona-pause er Halloween tilbage. Og der er lavet lidt om på arrangementet idet man som noget nyt ikke har noget optog, men kan komme ind i området fra fem forskellige indgange. Dette er besluttet for at minimere kødannelse og ventetid. Fra indgangene vil man kunne gå i flere retninger ind på et stort indhegnet område og selv bestemme i hvilken rækkefølge, man vil opleve de forskellige aktiviteter på henholdsvis skolen og i Byparken.

Download kortet som pdf her.

HiM 2022 oversigtskort
Oversigtskort over Halloween i Måløv 2022.

Sminkning i Kulturhus Måløv

Fra kl. 14-17 kan børn og unge få lagt den vildeste ansigtsmaske af én af Danmarks dygtigste sminkører, Anders Lerche, og andre rutinerede sminkører.

Jack, Gandalf og Borgmesteren

Da vi i år ikke har noget optog, men i stedet starter ved Børnehuset, er vi ved at få fat i Gandalf og Jack for at se, om vi kan få dem flyttet til det nye startsted. Borgmesteren er som altid klar, men da det kan tage tid at få fat i folk i Elverdal henholdsvis Skærsilden, afventer vi spændt, hvordan dette bliver.

Byparken, Kirken og Skolen

Kl. 18.30 åbnes der for portene ind til Halloween i Måløv. Utallige frivillige fra Måløv, Ballerup og omegn sørger for en masse gode gys i Byparken, på Skolen og omkring Kirken. Og undervejs er der også en fantastisk opvisning v/ de unge fra Ballerup Musik- og Kulturskole samt Ballerup Ungdomsskoles Musicalhold. Mange af de gamle aktører er på banen igen, og vi glæder os til at imponere alle gæsterne med deres optrædener.

Inden for åbner “Den gamle skole” igen – og husk: Inspektøren ser alt!

Der vil være forskellige boder hvor man kan købe mad & drikke og kaffe & kage. 

Det hele lukker og slukker klokken 21.

Halloween i Måløv er et oplagt familiearrangement, men nogle af oplevelserne er ikke for sarte sjæle, så det kan være rart at have mor eller far i nærheden. Generelt anbefales HiM ikke børn under 7 år.

Arrangør er Halloweenudvalget under Måløv Bylaug.

Billetter m.v.

Der kræves billet-armbånd for at komme ind til Halloween i Måløv. Armbåndet giver adgang til det hele. Prisen er 40 kr. og armbåndene kan købes i den betjente åbningstid i Kulturhus Måløv fra mandag d. 10. oktober, samt andre udsalgssteder i byen. Derudover kan man købe billetarmbånd for 60 kr. ved indgangene på selve dagen. Betaling kan kun ske med Mobile Pay – uanset hvor og hvornår man køber billetter.


Vi er også på Facebook:
Søg efter gruppen “Halloween i Måløv”